כנס מתמודדים לראשות העבודה 2024 לציון האחד במאי

Thank you for rating this article.

כנס מתמודדים לראשות מפלגת העבודה בפריימריז מאי 2024, לציון חג תנועת העבודה האחד במאי, שאירח סניף רמת-השרון.

כיבד בנוכחותו ונשא דברי פתיחה מזכ"ל המפלגה ערן חרמוני לרגל האחד במאי ושמר על אובייקטיביות במהלך המפגש שניהל מזכיר הסניף אביעם גפני ונשאו דברים וענו לשאלות המתמודדים עזי נגר ואבי שקד.

תודה לעשרות הרבות של החברים.ות שהגיעו רחוק מראש פינה, ערים, מושבים וקיבוצים. תודה גם למתמודדים שהקשיבו גם לביקורת קשה והתייחסו באופן ענייני ובעיקר כיבדו את הסניף ואת המוסדות הדמוקרטיים שלה בנוכחות ללא תנאים מוקדמים.

סניף רמת-השרון של מפלגת העבודה סניף רמת-השרון של מפלגת העבודה סניף רמת-השרון של מפלגת העבודה סניף רמת-השרון של מפלגת העבודה סניף רמת-השרון של מפלגת העבודה סניף רמת-השרון של מפלגת העבודה סניף רמת-השרון של מפלגת העבודה סניף רמת-השרון של מפלגת העבודה סניף רמת-השרון של מפלגת העבודה

"טייקון עצמו צריך לשלם מחיר. אני מסייע קודם כל לחוסכים שבצורה לא אחראית מצאו את חסכונותיהם אצלו בתאגיד. אני מסייע לתאגידים שיחזיקו מעמד ולא יפטרו עובדים. אבל אני כמדינה מסייעת רוצה לקבל נציגות בזה העיקר צריך לעשות".
אהוד ברק, גלובס
על המשבר הכלכלי וחילוץ הטייקונים 26.12.2008

הרשמה לעדכונים

יצחק רבין - שיר לשלום

התחברות

לפרסום מאמרים

אחד במאי