המפתחות לניצחון - העבודה במרכז, האגו בצד

Thank you for rating this article.

המפתחות לניצחון:

העבודה במרכז, האגו בצד.
פתיחת הדלת למועמד מהשורה הראשונה.
איחוד גדול במרכז-שמאל
.

העבודה במרכז: "החזון שלנו הוא להחזיר את העבודה למעמד של מפלגת שלטון גדולה ומרכזית. לשם כך עלינו לחזור לדרך רבין ובן גוריון"

ערן חרמוניפותחים את הדלת למועמד מהמעלה הראשונה: כיו"ר המפלגה אפתח מייד את הדלת שננעלה בפני כוחות חדשים שרוצים לחבור אלינו, ויחד נציב מועמד מהשורה הראשונה לראשות הממשלה.

גוש גדול במרכז-שמאל: "כיו"ר המפלגה אתחיל מייד בשיחות ליצירת איחוד גדול במרכז-שמאל שהעבודה תהיה חלק מרכזי בו, ושיאפשר לנו לנצח בבחירות.

מאבק על השלטון - לא מאבק הישרדות:
עכשיו כבר ברור שמה שאמרנו מתחילת הקמפיין קורם עור וגידים - הבחירות יוכרעו על ידי איחודים גדולים. אני אהפוך כל אבן כדי להביא לחיבורים גדולים לכיוון המרכז.

ערן חרמוני, בן 42, נשוי ואבא לבת 7, מתגורר במודיעין

- בעבר יו"ר נוער העבודה ויו"ר המשמרת הצעירה; ממקימי המכינה הקדם צבאית ע"ש ברל כצנלסון; יזם חברתי; כיום מכהן כמזכ"ל המפלגה.

- בשירותו הצבאי שירת כלוחם וכמפקד בהנדסה הקרבית. עו"ד בהשכלתו. עסק בעתירות מנהלתיות ובייצוג משפטי חוקתי בסוגיות יסוד חברתיות. שימש כיועמ"ש קרן ברל כצנלסון, וכמנהל המרכז הרעיוני-חינוכי

"הצטרפתי לפעילות במפלגת העבודה בבחירות של המהפך הגדול בשנת 92 וצמחתי ב'נוער הנרות'. מפלגת העבודה היא יותר מבית עבורי - היא חלק ממני כמעט מאז שאני זוכר את עצמי, ואני אוהב אותה ואת אנשיה - ובעיקר מאמין בערכים הבסיסיים של תנועת העבודה: מרכז-שמאל ציוני, לאומי וחברתי"

"במרכזה של ההיסטוריה העברית עומד דבר הגשמת הציונות במלוא היקפה ותוכנה ... במרכזה של ההיסטוריה האנושית עומד דבר הגשמת הסוציאליזם במלוא היקפו ותוכנו"
ברל כצנלסון

הרשמה לעדכונים

יצחק רבין

התחברות

לפרסום מאמרים

אחד במאי